Nova oprema stiže na proleće 2011. godine

Bez autora
Oct 24 2010

Završetak radova na rekonstrukciji nekadašnjih Zastavinih hala očekuje se do aprila 2011. godine. Tada će biti prekinuta proizvodnja u fabrici Fiat automobili Srbija zbog početka instaliranja nove opreme za proizvodnju novih modela vozila. Deo opreme i sada stiže i unosi se, kao što su prese, ali najveći deo će stići na proleće 2011. godine. Sve će biti spremno za nultu proizvodnju novog modela krajem 2011. godine i start serijske proizvodnje 1. januara 2012. U prvoj fazi fabrika će imati kapacitet proizvodnje 200.000, a u drugoj 300.000 vozila godišnje. Poslovi na rekonstrukciji se sada odvijaju paralelno na više mesta u fabričkim halama, čak i u onoj gde se proizvodi punto. Reč je o kompletnoj rekonstrukciji koja se odnosi ne samo na instalacije i podove, već i na građevinske i radove na elektroenergetskom bloku. Od nekadašnje Zastave sada su ostali samo spoljni zidovi.

Nova oprema stiže na proleće 2011. godineZavršetak radova na rekonstrukciji nekadašnjih Zastavinih hala očekuje se do aprila 2011. godine.

Tada će biti prekinuta proizvodnja u fabrici Fiat automobili Srbija zbog početka instaliranja nove opreme za proizvodnju novih modela vozila.

Deo opreme i sada stiže i unosi se, kao što su prese, ali najveći deo će stići na proleće 2011. godine. Sve će biti spremno za nultu proizvodnju novog modela krajem 2011. godine i start serijske proizvodnje 1. januara 2012.

U prvoj fazi fabrika će imati kapacitet proizvodnje 200.000, a u drugoj 300.000 vozila godišnje.

Poslovi na rekonstrukciji se sada odvijaju paralelno na više mesta u fabričkim halama, čak i u onoj gde se proizvodi punto. Reč je o kompletnoj rekonstrukciji koja se odnosi ne samo na instalacije i podove, već i na građevinske i radove na elektroenergetskom bloku.

Od nekadašnje Zastave sada su ostali samo spoljni zidovi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik